Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Wij horen graag van u

Laatst bijgewerkt op woensdag 3 juni 2020

U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Via deze website

Geef via het onderstaande formulier uw naam en e-mailadres aan ons door, en omschrijf beknopt uw vraag, opmerking of klacht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer op berichten

U kunt ook meteen reageren op wat u leest op deze website, of reageren op wat andere belangstellenden melden. Klik onderaan de artikelen op ‘Heeft u vragen? Stel ze hier’. Indien nodig zullen wij zelf daar steeds zo snel mogelijk op reageren. En ook dat leest u dan weer terug onder het betreffende artikel.

Telefonisch

U kunt ons telefonisch bereiken op 020 – 470 4070 (24 uur per dag/7 dagen per week).

E-mail

Wij zijn per mail bereikbaar via info@amstelveenlijn.nl.

Twitter en Facebook

Wij zullen u via @Amstelveenlijn en facebook.com/amstelveenlijn regelmatig op de hoogte houden. Volg het project, praat mee, denk mee, reageer mee en deel uw kennis en mening met anderen.

E-nieuwsbrief

Via info@amstelveenlijn.nl kunt u zich ook aanmelden voor de e-nieuwsbrief. Hiermee informeren wij u regelmatig over actuele ontwikkelingen, werkzaamheden in uw buurt, omleidingsroutes en dergelijke.

Amstelveen InZicht

Vanwege de coronasituatie is Amstelveen InZicht beperkt geopend: op woensdagen en donderdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.amstelveeninzicht.nl.