Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Waar kunt u terecht met uw vragen?

Laatst bijgewerkt op donderdag 17 december 2020

Nu lijn 25 in gebruik is betekent dit ook dat de projectorganisatie van de Amstelveenlijn deels opgeheven wordt. En dat u voornamelijk bij andere kanalen terecht kunt voor uw vragen.

Vragen over de huidige lijn 25

Voor reisinformatie, dienstregeling en andere praktische vragen over lijn 25 en de trams kunt u terecht bij de klantenservice van GVB.

Vragen over de openbare ruimte rondom de lijn

De gemeente Amstelveen is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Voor bijvoorbeeld vragen over de ongelijkvloerse kruispunten, aanleg en onderhoud van het groen en de verlichting langs de weg kunt u terecht bij de gemeente Amstelveen. In Buitenveldert kunt u contact opnemen met de gemeente Amsterdam.

Vragen over ontwikkelingen openbaar vervoer

Vragen stellen en meepraten over ontwikkelingen in het OV van de regio kan op de website wijnemenjemee.nl van de Vervoerregio Amsterdam. Daar staan ook hun contactgegevens.

Vragen over de Uithoornlijn

Wilt u meer weten over de doortrekking van lijn 25 naar Uithoorn? Kijk dan op www.uithoornlijn.nl.

Naast bovengenoemde kanalen blijven info@amstelveenlijn.nl en 020-4704070 (op werkdagen tijdens kantooruren) bereikbaar. Ook onze website blijft online, het is alleen niet meer mogelijk om reacties te plaatsen.